Vi tar nu nya friska tag om sajten och sätter spaden i marken, till ett nytt vattenhål vad gäller det klassiska ämnet som aldrig går ur tiden och är det där kära barnet med de många namnen. Vissa håller sig till det korrekta namnet skinnjacka medan andra hellre slänger sig med det minst lika godtagbara “skinnpaj”.  Oavsett vilket du själv föredrar har du nu kommit till stället där informationen och inte minst inspirationen kommer att flöda framöver.

Välkommen till den nya uppdaterade Skinnjacka.net

Snygga svart skinnjacka

Svart skinnjacka med historia

En skinnjacka håller och blir aldrig omodern se bara på denna snygga bild på en 2 år gammal skinnjacka. Vissa … Läs mer
skotsel-skinnjacka

Skötsel av skinnjacka

En skinnjacka är något du behöver ta hand om och vårda väl redan från första stund för att den ska … Läs mer
mc-usa-jacka

Skinnjacka passar alla på mc

Sed a arcu eu purus consequat venenatis vitae vitae lorem. Läs mer
barn-skinnjacka-1

Skinnjackor för barn

Ny trend att barn ska ha skinnjacka? Läs mer

Vilken skinnjacka är det dom har i filmen?

Har du sett en skinnjacka i någon film och undrat var kan man köpa den eller vill bara veta lite mer?

På filmjackets.com kan man så har dom börjat samla upp skinnjackor från filmer och tv-serier och på deras forum kan man söka runt eller ställa en fråga.

Camaro club sweden – skinnjacka

Camaro Club Swedens officiella klubbjacka i svart skinn lammnappa av högsta kvalité.  Logotyperna på jackan är handgjorda i skinn och isydda i samma lager som jackans skinn, mycket proffsigt. På ryggen sitter en silverfärgad Camarologo, på vänster ärm en liten Camarologo och på vänster bröst CCS logon. Jackorna sys upp efter beställning så därför kan leveranstiden vara upp till 5 veckor. När du beställer din jacka hos CCS så skickar de en beställning till deras leverantör Din Jacka som sedan levererar den hem till er när den är klar.

besök deras hemsida och beställ jackan på följande länk: Camaro club sweden

Din Jacka.se

Din jacka.se designar din jacka efter smak å tycke. Designa en personlig skinnjacka, skinnväst till företaget, teamet, klubben med mönster och loggor i flera färger. Skräddarsytt av skinnkonstnärer i tunn, smidig lammnappa utifrån 35 färger med allt inlagt i ett och samma lager skinn.

Vill du ha den coolaste skinnjackan in stan tveka inte surfa in på dinjacka.se !!

skinnjacka rock

skinnjacka rock är väldigt het om du ska ut på krogen. skinnjacka rock får dig att hamna i centrum på festen. Gillar du skinnjacka rock så tycker jag verkligen att du ska köpa denna skinnjacka rock för detta fin fina priss. skinnjacka rock är det alla vill ha på sig. Passa på att köp en skinnjacka rock redan idag

skinnjacka barn

Söker du efter skinnjacka barn så kan du hitta det hos ellos de säljer barn skinnjackor till bra priser. Vill du att ditt barn ska ha på sig något snygg så säger jag bara skinnjacka för barn. Ditt barn kommer se hur häftig ut som helst så passa på att ge ditt barn en skinnjacka.

Röd skinnjacka

Man ser allt för sällan röda skinnjackor. Röd skinnjacka kanske inte låter så snyggt men om man vågar testa kan det vara riktigt snyggt. I filmen Fight club använder Tyler Durden (Brad Pitt) en röd skinjacka.

Skötsel – torka

Det är viktigt att skinnkläder inte blir uttorkade då torra fibrer blir sköra och går lättare sönder. Genom att smörja in skinnjackan regelbundet så kan du förhindra uttorkning. En våt jacka ska hänga luftigt och torka långsamt i rumstemperatur. Det är viktigt att skinnkäder inte torkas i värme som i torkskåp eller liknande. Försök att alltid hänga skinjackan på en välformad klädhängare.