Saki Skandinaviens största leverantör av modeplagg

House of saki

Saki är Skandinaviens största leverantör av modeplagg inom Läder, tyg, päls och falska päls för män och kvinnor i alla åldrar och alla samhällsklasser. Varje märke inom House of Saki har sin egen givna målgrupp, och med målgruppernas utveckling utvecklas deras varumärken som säljs och bärs världen över. The House of saki äger tre framgångsrika varumärken:

Rock’n Blue lockar med det allra hetaste, senaste i bästa snitt och kvalité. I höst är det glam rock chic som gäller. Förvänta dig något riktigt, riktigt skönt kittlande.

Saki är deras bredaste märke som vänder sig till den modeintresserade 30+ och sträcker sig till trendkänsliga män och kvinnor ända upp i 50- till 60-årsåldern.

Alexandra är lyxmärket. Här talar de till kvinnan som uttrycker sin exklusivitet genom sitt sätt att klä och föra sig. Det är utseendet i plagget lika mycket som doften och känslan som attraherar.

Salomon Dahan är ägare och grundare av House of saki. Han förälskade sig i en svensk flicka och fann sig själv öppna ett eget päls butik i Malmö Sverige. De utökade och inom några år ägde familjen 12 butiker i Skåne. Salomon insåg snabbt att det bästa sättet att få fler uppdrag var att ta kontroll över hela distributionskedjan.

Han visste att genom sina många kontakter han skulle kunna köpa skinn i toppkvalitet till ett mycket bättre pris än sina konkurrenter kunde. Han hade rätt, näringslivet tog fart på ett bra sätt, det revolutionerade priset av läder i Sverige, och omsättningen ökade från noll till 60 miljoner kronor nästan omedelbart.

Besök deras sida på http://www.saki.se

Relaterade inlägg:

  • Inga relevanta inlägg hittades